Ingatlan részletes adatai

Emelet nincs emelet .
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: jó
Épült kb. 1965
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Eladó Mezőtúr jól ismert étterme, a jelenleg is üzemelő Gyöngyhalász étterem.
Elhelyezkedése kiváló, a város központjához közel van, de a Szolnok, Debrecen, Békéscsaba felől Mezőtúron átutazók is könnyűszerrel megtalálják.
Mezőtúr a kerámia fővárosa. A gyógyvizű strandfürdő, valamint a Körös holtágai - melyek Közép-Európa legnagyobb horgászvíz-rendszerét alkotják - kellemes kikapcsolódást nyújtanak a turisták számára is. Az évente megrendezésre kerülő hagyományőrző és szórakoztató rendezvények több tízezer látogatót vonzanak a településre. Az évszázados múltra visszatekintő Túri Vásár minden év augusztusában felidézi az elmúlt korok vásári forgatagát. Mezőtúr évről-évre látható fejlődésen megy keresztül azért, hogy lakói és vendégei a szépülő környezetben egyaránt otthon érezzék magukat.
A város központjában található klasszikus, családi étterem 1993. július 4-én nyitotta meg kapuit. A tulajdonos - aki a nyitás óta vezeti az éttermet - nagypolgári lakóházból alakította ki ezt a hangulatos vendéglátó helyiséget, mely a nyitástól kezdődően a város kedvelt helye lett, de a környező és távolabbi településekre is eljutott a jó híre. Utcai bejáratos, sarki ingatlan, gépkocsi parkolókkal.
Az étterem az évben nyitva tart. A zárt, fűtött belső tér összesen 80 fő befogadására alkalmas. A belső vendégfogadó tér, egy nagy és két kisebb teremre osztható. A nagyterem befogadása 40 fő, a kistermeké 20-20 fő. Ezek a helyiségek elszeparálhatók, de egyben is használhatók, klimatizáltak. A nyári szezonban a fedett kerthelyiség is üzemel, ahol 40 fő fér el kényelmesen. Igényesen berendezett helyiségek, az asztalok és székek minőségi bútorok, fából készültek.
A vendéglátó tér folytatása a konyha, előkészítő helységek, hűtőkamrák, raktárak, öltözők, mosdók találhatóak (HACCP). Folyamatosan karbantartott, kitűnő műszaki és esztétikai állapotban lévő helyiségek.
Kisebb-nagyobb rendezvények lebonyolításának is kedvelt helyszíne a Gyöngyhalász étterem. Esküvő, ballagás, szilveszter, családi ünnepek, és egyéb más rendezvények színvonalasan megtarthatók. A konyha 100 fő a la carte kiszolgálását tudja biztosítani.
Tehermentesen, minden berendezéssel, állandó vendégkörrel együtt eladó! Az ár tartalmazza a vendéglátó egység teljes felszereltségét is. Az új tulajdonos részére minden feltétel adott egy bevezetett étterem azonnali tovább működtetésére.
Részletekért kérem, hívjon! Támogatási lehetőségek megismerésében kérje segítségünket.
Hitel és egyéb támogatások igénylésében teljes körű tájékoztatást, pénzintézeti ügyintézést és képviseletet biztosítunk!
Amennyiben ügyvédre van szüksége, vagy energetikai tanúsítást kíván készíttetni, biztosítást kötne abban is segítünk!
(Az étterem családi házból lett átalakítva. Az átalakítás előtti alaprajz mellékelve)

Ár

Irányár 50 millió Ft (196.08 E Ft +ÁFA/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Ikom Ingatlan
Név Perge Mihály
Telefon +36 70 393 Mutasd
Email perge.mihaly@ Mutasd