Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Mezőtúr, Peresi Holt-Körös vízparti nyaraló ÁRCSÖKKENÉS!

34.000.000 Ft
Cikkszám: ikom_230119

ÁRCSÖKKENÉS! Eladó vizparti nyaraló Mezőtúr, Méher-zug. A Mezőtúr vízparti ingatlanhoz 1270 nm területű körbekerített telek, a rajta lévő 66 nm-es (25 nm tetőtér + 41 nm földszint) lakóterű épület, az épület alatt 29 nm-es, 2,1 m belmagasságú pince, és 20 nm-es fedett kocsibeálló tartozik.
Az ingatlan a mezőgazdasági művelési ág alól kivett terület, nem tartozik a mezőgazdasági termőfoldek forgalmáról szóló törvény hatálya alá!  Adáásvétel után azonnal birtokba vehető!


Érdeklődni:

Perge Mihály ingatlanközvetítő
  Telefon: 70 393 4975
  email: info@ikom.hu
 

Leírás

ÁRCSÖKKENÉS!!!! Eladó vizparti nyaraló Mezőtúr, Méher-zug. A Mezőtúr vízparti ingatlanhoz 1270 nm területű körbekerített telek, a rajta lévő 66 nm-es (25 nm tetőtér + 41 nm földszint) lakóterű épület, az épület alatt 29 nm-es, 2,1 m belmagasságú pince, és 20 nm-es fedett kocsibeálló tartozik.
Az ingatlan a mezőgazdasági művelési ág alól kivett terület, nem tartozik a mezőgazdasági termőfoldek forgalmáról szóló törvény hatálya alá!  Adáásvétel után azonnal birtokba vehető!
Az épület tégla építésű, 10 cm-es Nikecell külső szigeteléssel, a tetőtér üveggyapot szigeteléssel. Cserép fedésű, minden nyílászáró hőszigetelt műanyag.

Fűtés: 2 db fűtésre optimalizált klíma, kedvezményes H tarifa a fűtési szezonban. Kéménybe kandalló is csatlakoztatható.
Vízellátás: fúrt kútról házi vízellátó berendezéssel. A hidrofor víztisztítóval és homokszűrővel felszerelt.
Melegvíz ellátás: villanybojler
Szennyvíz elvezetés: derítőbe
Telekom műholdas TV és internet.

Az ingatlan felújítása, átalakítása, korszerűsítése a 2018-2019 években történt. Ezek:
- külső hőszigetelés
- tetőtér belső szigetelés
- nyílászárók cseréje
- járólap, csempe, laminált padló csere
- elektromos hálózat csere,
- fürdőszoba, konyha vízvezeték, és szennyvíz elvezetési rendszer csere
- 2 db fűtésre optimalizált klíma beszerelése, a fűtési szezonban kedvezményes H tarifa rendszer 
  kialakításával
- új bútorok, konyhai nagygépek, tv készülékek beszerzése
- az épület köré 45 nm-es térkövezett terasz kialakítása
- az ingatlan körbekerítése
- távirányítós kocsibeálló kapu
- kert kialakítása
- kerti öntözőrendszer kiépítése
- beton stég építése
Ezekkel a munkálatokkal az ingatlan egész évben folyamatos használatra alkalmas állapotba került.
Könnyen megközelíthető minden időjárási körülmények között. Mezőtúr városközpontja 6,3 km távolságra van az ingatlantól, ebből kb. 6,1 km aszfal borítású 46-os főút, erről lehajtva kb. 200 m murvás út az épületig.
A telek hátsó határától kb.10 méterre van a Peresi Holt-Körös. Az ingatlanhoz tartozó stégről kiváló eredménnyel horgászhatók a pontyok, amúrok, keszeg félék, valamint a sűllő, angolna, és a szürkeharcsa is. 
Csendes, békés környezet, rendes szomszédokkal. A  vízpart másik oldala mezőgazdasági terület, nincsenek szembe szomszomszédok!
Az ingatlan hirdetési ára tartalmazza a bútorokat, a konyhai nagygépeket, a klímákat. Valamint két robot fűnyírót, és egy önjáró benzines fűnyírót. Tartalmazza még a vízi túrázásra és horgászatra alkalmas csónakot és a hozzá tartozó elektromos csónakmotort.
Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdonosi viszonyokkal! A vételár kiegyenlítése után azonnal birtokba vehető. 
Mezőtúri kisebb alapterületű, központ közeli kertes ház 15 mFt-ig beszámításra kerülhet.

A Peresi Holt-Körös : 
Mezőtúr és Gyomaendrőd között a 46-os számú főútról letérve pillanthatjuk meg a festői környezetben elterülő, hatalmas kanyarulatokkal tarkított Peresi-holtágat, mely a Kárpát-medence harmadik legnagyobb holtág rendszere.
Közigazgatásilag Mezőtúrhoz és a Békés megyei Gyomaendrődhöz tartozik. Hossza 27,6 km, átlagos szélessége 60 m, területe 174 hektár, víztérfogata 4,1 millió m3. Átlag vízmélysége 2,5 méter, de vannak ennél jóval mélyebb medervonulatok, amelyek még híven tükrözik az élő Körös csordogáló medrét.
A holtág vize feltölthető a Hármas-Körösből, illetve némi vízpótlást kaphat a szomszédos Kecskészugi Holt-Körösből. Belvízcsatornákon keresztül kapcsolatban van a Hortobágy-Berettyóval. Leürítése gravitációsan és szivattyúzással lehetséges.
Rendkívül változatos környezetű, a tájformálásban fontos szerepet betöltő holtág, mely ritkaságokban is gazdag növény- és állatvilággal rendelkezik. A horgászatunkhoz nagyon sokféle helyet választhatunk, a nyílt partszakaszoktól az akadós terepig. A víz őshonos halai: a ponty, a süllő, a csuka, a harcsa, a balin és a keszegfélék, továbbá (a nem őshonos) amur, a busa, az ezüstkárász és a törpeharcsa.                        A vízparton sorakozó nyaralóházak a zavartalan nyugalom és a felfrissülés ígéretével várják tulajdonosaikat és az idelátogatókat.


Érdeklődni:

Perge Mihály ingatlanközvetítő
  Telefon: 70 393 4975
  email: info@ikom.hu
 

A kategórai egyéb ajánlata

Cikkszám: ikom_04

Eladó melegkonyhás vendéglátóegység Jász-Nagykun-Szolnok vámegye, Mezőtúr, Kakas utca

36.500.000 Ft

Mezőtúrról Gyomaendrőd felé haladva, a 46-os főút mellett közvetlen lehajtással, saját parkolóval található ez a hangulatosan megépített étterem. 

Nagy átmenő forgalommal rendelkező főút mellett, kellemes , tágas, rendezett területen lévő ingatlan, saját parkolóval

Érdeklődni:

Perge Mihály ingatlanközvetítő
  Telefon: 70 393 4975
  email: info@ikom.hu
Cikkszám: ikom_221121

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Mezőtúr eladó lakás Kertváros

21.000.000 Ft

Mezőtúr ház eladó. Az eladó ingatlan Mezőtúr Kertvárosban 4 lakásos sorházban található. Szélső lakás, szigetelt oldalfallal.
A lakáshoz tartozik bekerített utca fronti előkert, bekeritett hátsó kert, és sövénnyel elkerített oldalsó kert. A lakás utcai és udvari bejárattal is rendelketik.
Tartozik hozzá téglaépítésű melléképület garázzsal, és még két külön bejáratú helyiséggel, az épület mögött tyúkudvarral.


Érdeklődni:

Perge Mihály ingatlanközvetítő
  Telefon: 70 393 4975
  email: info@ikom.hu
 
Cikkszám: ikom_05

Eladó telek Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Mezőtúr, Ifjúsági lakótelep

19.500.000 Ft

Belterületi építési telek, központi helyen, kiváló adottságokkal.
Teljes közmű a telekhatárok mellett. A befektetési lehetőségek mérlegeléséhez segítséget nyújt a helyi építési szabályzatból a részletes leírásban található kivonat.

Érdeklődni:

Perge Mihály ingatlanközvetítő
  Telefon: 70 393 4975
  email: info@ikom.hu

 

Cikkszám: ikom_230908

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Törökszentmiklós eladó lakás a városközpontban

19.000.000 Ft

Eladó lakás Törökszentmiklós. Az eladó ingatlan Törökszentmiklós központban a Kossuth Lajos utca 123. szám 3. emeletén található. A ház 4 emeletes, a lakás nem szélső lakás és nem a zárószinten van. Külső szabad falai 6 cm-es szigetelésűek.
A lakás tulajdoni lapja szerint 67 nm-es, 1 egész és 2 félszoba beosztású, melyek külön bejáratúak. Az egyik szoba 4,5 nm-es loggia kapcsolattal rendelkezik. A looggia műanyag redőnnyel zárttá is tehető.


Érdeklődni:

Perge Mihály ingatlanközvetítő
  Telefon: 70 393 4975
  email: info@ikom.hu
Cikkszám: ikom_230721

Eladó családi ház Jász-Nagykun-Szolnok vármegye, Mezőtúr, központ közelében

49.500.000 Ft

Eladó ház Mezőtúr, Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye. Az eladó ingatlan Mezőtúr központi részén található, csendes forgalomtól mentes utcában. 
Az ingatlanhoz tartozik egy 154 nm hasznos lakóterű tetőtér beépítésű lakóház (3+1 nappali) egybeépítve egy 15 nm-es fűthető garázzsal, tartozik még hozzá egy melléképület, melyben 19 nm-es szintén fűthető második garázs, valamint két külön bejáratú egyéb helyiség (fűthető nyári konyha és egy tároló) került.


Érdeklődni:

Perge Mihály ingatlanközvetítő
  Telefon: 70 393 4975
  email: info@ikom.hu