Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Volcanic Earth

AZ EGÉSZSÉGES BŐR ÉS HAJ TERMÉSZETES MÓDJA

Gyártóként, nagykereskedőként, kiskereskedőként és exportőrként a Volcanic Earth® részt vesz a Vanuatu méltányos kereskedelem bőr- és hajápoló termékeiben, valamint a méltányos kereskedelem szerves szépségápolási termékeiben. A Vanuatuban bejegyzett társaság, a Fresh Change Ltd. tulajdonosa és üzemeltetője. Nemzetközi központja Port Vila, Vanuatu fővárosa.

A társaság élén Linda Trenkner és Pam Ryan áll. Gyerekkorától fogva közeli unokatestvérek, mindketten erőteljes szószólói minden természetes, organikusan termesztett terméknek, és osztoznak abban a meggyőződésben, hogy mindannyian „kapcsolatban vagyunk” a föld energiájával ... .. minél erősebb a kapcsolat, annál erősebbé és egészségesebbé válunk.

A Volcanic Earth®-nak sikerült némi hatást gyakorolnia a természetes, organikus szépségápolási termékek világszerte a fogyasztók számára, Írországból, az Egyesült Királyságból, Dániából, Németországból, Görögországból, Szingapúrból, Dubajból, Svédországból, Belgiumból, Hollandiából, Új-Zélandról, Ausztráliából, az Egyesült Államokból és Kanadából.

Ennek fő oka az USP (egyedi értékesítési pozíciónk). Nem annyira a természetes bőr- és hajápolási termékek gyártásával foglalkozunk a homogén bőrápolási versenytársak világában, mint inkább az „Egzotikus, vegyszerektől mentes etikai biológiai megoldások a valóban működő problémás bőrre és hajra” gyártására.

A gyönyörű Csendes-óceán déli részén található Vanuatu (korábban Új-Hebridák néven ismert) vulkanikus szigetek és tengeralattjáró-vulkánok sorából áll, ami hullámvasút-vulkáni tevékenységet és remegést eredményez. A „csendes-óceáni gyűrű” néven ismert Vanuatu Fidzsi-szigetek és Új-Kaledónia között található (Ausztrália északkeleti részétől keletre mintegy 1400 mérföldre), és bolygónk legkönnyebben elérhető aktív vulkánjával büszkélkedhet (a Yasur-hegység vulkánja a külső Tanna-sziget).

Ez az ősi föld egyike azon kevés helyeknek a Földön, ahol beléphet egy több ezer éves múltra visszatekintő kultúrába, és kapcsolatba léphet a természeti világgal. Vanuatu népe melanéziai. Ősi hagyományaik magukban foglalnak néhány természetes bőrápolási titkot, amelyek megakadályozzák és megvédik számos gyakori bőrbetegséget, kihasználva a vulkáni hamu, habkő, kókuszolaj és a Dr Oz által ajánlott Vanuatu Tamanu Oil ™ előnyeit.

Ezekre a régi hagyományokra és szokásokra támaszkodva a Volcanic Earth® egyedülálló természetes termékcsaládot kínál Önnek a szűz kókuszolaj bőr- és hajápolásától a vulkanikus testradírokig, hidratáló krémekig, érzéki Frangipani és vanília nőknek, szantálfa férfi bőrápoláshoz, selymes kókuszszappanok, természetes samponok és kondícionáló rudak a mindig csodálatos Vanuatu Tamanu Oil ™ termékcsaládhoz.

 

Természetes szépségA Vulkáni Hamu és a habkő egészségre gyakorolt ​​előnyei

A vulkáni hamu vírusellenes, baktériumellenes, élesztőgátló és általános tisztító, tisztító és hámlasztó tulajdonságainak köszönhetően a szépség és az egészség széles körű előnyeivel jár.

Miről van szó, vulkáni hamu?

A kén a vulkanikus hamu aktív ásványi összetevője. A kén nemcsak abban segít, hogy teste ellenálljon a baktériumoknak, de aktívan dolgozik annak elpusztításában is. Kén van a hemoglobinban és a test kötőszövetében:

- A vér tisztítására;
- Serkentik az epeváladékot;
- Védje a sejtek protoplazmáját; és
- Öregedésgátló a kollagén szintézisén keresztül

A kollagén az egyik fő fehérje, amelyre szüksége van a bőr strukturális integritásához. A kén lelassítja az öregedési folyamatokat, mert a kollagén szintéziséhez és a szennyezés és a sugárzás mérgező hatásaival szembeni védelemre való képessége miatt szükség van kénre. A glutation, a taurin, a cisztein és a metionin aminosavak kémiai szerkezetének része.

A „természet szépségápolási ásványi anyagának” nevezett kén olyan bőrbetegségek ellen küzd, mint a pattanások, a dermatitis, a korpásodás és a pelyhes, vöröses bőr. Szükséges a köröm és a haj keratinfehérjének stabilizálására. Kulcsfontosságú összetevője a samponoknak, tisztító rudaknak, helyszíni kezeléseknek, pattanásoknak és testradíroknak. A vulkáni habkő enyhébb, szelídebb hámlasztást eredményez, különösen az arc és a nyak területén.

Vulkanikus termékeink testradírok vagy hámlasztók formájában tisztítják és tisztítják bőrét baktériumok elpusztításával és az elhalt hámsejtek eltávolításával. ráadásul azon dolgoznak, hogy minél fiatalabbnak tűnj.

Vulkáni hamu előnyei
A Vulkanikus Föld missziója

A Vulkanikus Föld küldetése, hogy javítsa az emberek bőrének egészségét és jólétét szerte a világon, jóval túlmutat termékeinken. Vanuatu besorolása az LDC (legkevésbé fejlődő ország) besorolású, és sok rászoruló őslakos Ni Vanuatu, különösen a távoli, külső szigeteken élő családok és fiatalok, nagylelkűségének köszönhetően megkönnyebbülést kapnak.

Hogyan? A Volcanic Earth természetes bőrápolási termékeinek megvásárlása sok helyi számára megélhetési lehetőségeket teremt a kókuszolaj- és bőrápoló gyárunk működéséhez kapcsolódóan. Együtt dolgozhatunk a szegénység és a szenvedés enyhítésén az egyébként nagyrészt "egyéni gazdaságban" (barter rendszer).

  Kattintson a Projektek elemre

Az elmúlt tíz évben a Vulkanikus Föld, annak terjesztői és főleg ügyfelei pozitívan járultak hozzá a rászorulók Vanuatu szegénységének enyhítéséhez.

 

Az ausztrál kormányzati AusAid Minisztériummal együttműködve, az innovatív Enterprise Challenge Fund révén a Vulkanikus Földnek több mint 1500 Ni Vanuatu számára sikerült munkahelyeket és megélhetési lehetőségeket teremteni, és ezek az előnyök mind a mai napig fennmaradnak.

Vanuatu

A gyönyörű Csendes-óceán déli részén található Vanuatu (korábban Új-Hebridák néven ismert) a „csendes-óceáni tűzgyűrű” néven ismert. Ez a 83 szigetből álló kis szigetország Fidzsi-szigetek és Új-Kaledónia között helyezkedik el (Ausztrália északkeleti részétől keletre mintegy 1400 mérföldre), és bolygónk legkönnyebben elérhető aktív vulkánjával büszkélkedhet (Yasur-hegység Tanna külső szigetén).

 

Vanuatu természetes vízi útjairól, homokos strandjairól és kristálytiszta vizéről is ismert. Ez az érintetlen paradicsom gyakorlatilag mentes a szennyezéstől, peszticidektől, herbicidektől, műtrágyáktól és rovarirtóktól. A növényeket organikusan termesztik, és itt virágoznak a gazdag vulkanikus talajokban és a nagy esőzésekben, vegyszer nélkül.

 

A Vanuatu kereskedelemben való részvétele és az egyedi termékek globális piacainak megnyitása révén a Vulkanikus Föld igyekszik jelentős munkáltató lenni Ni Vanuatu lakói számára, de oly módon, hogy az emberek továbbra is boldogan és harmóniában élhessenek a gyönyörűekkel. természetes (érintetlen) környezetet, és tartsa a kapcsolatot az ősi földdel.